یک پارگی جدید پرده گوش معمولا خودبخود بهبود می یابد. هنگامی که پارگی ایجاد می شود، بدون توجه به دلیل، بدن برای بهبود آن تلاش می کند. با این حال، گاهی اوقات، پارگی به خودی خود بهبود نمی یابد. اگر اندازه پارگی پرده گوش در حدود دو ماه کوچکتر نشده باشد، احتمالا به خودی خود بهبود نخواهد یافت.
در بیشتر موارد، اما نه همه موارد، ما توصیه می کنیم پارگی پرده گوش را برطرف کنید. ما این کار را مخصوصا زمانی که کم شنوایی وجود دارد یا زمانی که سوراخ باعث عفونت می شود توصیه می کنیم. ترمیم سوراخ اغلب می تواند این مشکلات را برطرف کند. یک متخصص گوش و حلق و بینی می تواند به شما در تصمیم گیری کمک کند.
ترمیم سوراخ پرده تمپان شامل یک جراحی جزئی است. به طور کلی یک روش معمول و سرپایی است که چند ساعت طول می کشد. جراحان برشی را در داخل مجرای گوش یا پشت گوش ایجاد می کنند. سپس پرده گوش به سمت بالا بلند می شود. سپس از یک ماده برای وصله زدن پارگی استفاده می شود. بسته به موقعیت دقیق می توان از چندین ماده استفاده کرد. اینها شامل یک قطعه کوچک غضروف، فاسیا (پوشش ماهیچه ای) یا مواد مصنوعی است. پرده گوش به سمت پایین تا می شود و پانسمان می شود. معمولا چند ساعت پس از بیدار شدن به خانه می روید.
داروها، از جمله قطرههای گوش و قرصهایی که از طریق دهان مصرف میکنید، سوراخ مزمن پرده گوش (بیش از چند ماه) را برطرف نمیکنند. اگر سوراخ اخیر باشد، گاهی اوقات از قطره های آنتی بیوتیک برای درمان عفونت گوش که همراه با آن رخ می دهد استفاده می شود.
خشک نگه داشتن گوش مهم است. در همه سوراخها به جز کوچکترین سوراخها، آب میتواند از آن عبور کند و باعث عفونت گوش میانی (اوتیت میانی) شود.
بدون دیدگاه