درمان NIHL

هیچ درمانی برای کم شنوایی دائمی وجود ندارد. یکی از واضح‌ترین «درمان‌ها» برای این نوع کم شنوایی، اجتناب از قرار گرفتن در معرض صدا است. این کار می تواند از بدتر شدن کم شنوایی شما جلوگیری کند.

درمان NIHL

تجهیزاتی وجود دارد که به شما کمک می کند بهتر بشنوید. بسته به میزان کم شنوایی خود، ممکن است از استفاده از سمعک سود ببرید. برای کم شنوایی عمیق، ممکن است واجد شرایط کاشت حلزون باشید.

زندگی با کم شنوایی ناشی از نویز

شنوایی به شما این امکان را می دهد که با دنیای اطراف خود درگیر شوید. وقتی شروع به از دست دادن شنوایی می کنید، احساس می کنید که ارتباط شما قطع شده است. حتی منزوی می شوید. شما بیشتر چیزهایی را که می دانید با گوش دادن به والدین، معلمان، تلویزیون و رادیو یاد گرفته اید. موسیقی، صداهای طبیعت، و صدای عزیزان می تواند برای شما لذت بخش باشند. آژیرها و آلارم ها می توانند به شما در مورد خطر هشدار دهند، حتی زمانی که در خواب هستید.

اولین راه برای کنار آمدن با این افت شنوایی، تصدیق آن است. کم شنوایی چیزی نیست که شما باید آن را پنهان کنید یا از آن خجالت بکشید. هنگامی که آن را تشخیص دادید، می توانید شروع به مقابله با آن کنید و در صورت امکان برای اصلاح آن اقدام کنید. فعال بودن در مورد کم شنوایی حتی می تواند پیشرفت آن (تشدید مداوم) را متوقف کند و شما را از کاهش شنوایی بیشتر نجات دهد.

اخیراً محققان کاهش شنوایی را با مشکلات شناختی و حتی زوال عقل مرتبط می دانند. این به این معنی است که افرادی که کم شنوایی دارند بیشتر به این بیماری ها مبتلا می شوند. با این حال، اکنون مطالعات نشان می دهد که درمان کم شنوایی می تواند این افزایش خطر زوال عقل را کاهش دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *