ترومای آکوستیک

ترومای آکوستیک


ترومای آکوستیک آسیبی به گوش داخلی است که اغلب در اثر قرار گرفتن در معرض صدایی با شدت بالا ایجاد می شود. این آسیب می تواند پس از قرار گرفتن در معرض یک صدای بسیار بلند و یا در اثر قرار گرفتن در معرض صداهایی با شدت کمتر در مدت زمان طولانی رخ دهد.

اگر پرده گوش پاره شود یا آسیب های دیگری به گوش داخلی وارد شود، برخی از صدمات وارده به سر می تواند باعث آسیب صوتی شود. پرده گوش از گوش میانی و گوش داخلی محافظت می کند. همچنین سیگنال ها را از طریق ارتعاشات کوچک به مغز منتقل می کند.

ترومای صوتی می تواند به نحوه برخورد با این ارتعاشات آسیب برساند و منجر به کاهش شنوایی شود. حرکت صدا در گوش داخلی می تواند باعث چیزی شود که پزشکان گاهی اوقات آن را تغییر آستانه می نامند، که می تواند باعث کاهش شنوایی شود.

ترومای آکوستیک

زمان برای بروز آسیب به سیستم شنوایی در اثر تروماهای صوتی مهم است. به عنوان مثال، قرار گرفتن در معرض 90 دسی بل در 8 ساعت شروع به ایجاد آسیب می کند، در حالی که قرار گرفتن در معرض 120 دسی بل می تواند در عرض 7 تا 8 دقیقه شروع به ایجاد آسیب کند. ترافیک سنگین 80-90 دسی بل تولید می کند، مکالمه معمولی 60 دسی بل تولید می کند و هدفون دستگاه های موسیقی قابل حمل 110 دسی بل در اوج خروجی خود تولید می کند.

انواع ضربه صوتی

اگر پزشک معتقد است که علائم شما نشان دهنده ترومای صوتی است، ممکن است سعی کند بین ضربه ای که به طور ناگهانی از طریق آسیب رخ داده و ضربه ای که از طریق قرار گرفتن مداوم در معرض صداهای بلند رخ داده است، تمایز قائل شود. درجات مختلف ترومای صوتی می تواند به درمان های متفاوتی نیاز داشته باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *