برای پیشگیری از پارگی پرده گوش ، نکات زیر را دنبال کنید:

  1. برای درمان عفونت گوش میانی اقدام کنید. از علائم و نشانه های عفونت گوش میانی از جمله گوش درد، تب، احتقان بینی و کاهش شنوایی آگاه باشید. کودکان مبتلا به عفونت گوش میانی اغلب بداخلاق هستند و ممکن است از خوردن امتناع کنند. برای جلوگیری از آسیب احتمالی به پرده گوش، به دنبال ارزیابی سریع توسط پزشک کودک خود باشید. درمان این موارد به سادگی می تواند مانع از پیشرفت بیماری و پیشگیری از پارگی پرده گوش شود.
  2. در طول پرواز از گوش های خود محافظت کنید. در صورت امکان، اگر سرماخوردگی یا آلرژی فعالی دارید که باعث احتقان بینی یا گوش می شود، پرواز نکنید. در هنگام برخاستن و فرود، فشار هوای گوش‌ها را با گوش‌گیرهای متعادل کننده فشار، خمیازه کشیدن یا جویدن آدامس متعادل نگه دارید.
  3. یا از مانور والسالوا استفاده کنید (هوا را به آرامی به داخل بینی فشار دهید، گویی بینی خود را باد می کنید، در حالی که سوراخ های بینی را فشار می دهید و دهان را بسته نگه می دارید). در هنگام صعود و فرود هواپیما نخوابید.
  4. گوش های خود را از اشیاء خارجی دور نگه دارید. هرگز سعی نکنید جرم گوش اضافی یا سفت شده را با وسایلی مانند گوش پاک کن، گیره کاغذ یا سنجاق سر بیرون بیاورید. این موارد می توانند به راحتی پرده گوش را پاره یا سوراخ کنند. به فرزندان خود در مورد آسیب هایی که با گذاشتن اجسام خارجی در گوش آنها وارد می شود آموزش دهید.
  5. در برابر صدای انفجار محافظت کنید. از فعالیت هایی که گوش را در معرض انفجار قرار می دهد خودداری کنید. اگر سرگرمی‌ها یا کار شما شامل فعالیت‌های برنامه‌ریزی ‌شده‌ای است که صدای انفجاری تولید می‌کند، با استفاده از گوش‌گیر یا محافظ گوش از گوش‌های خود در برابر آسیب‌های غیرضروری محافظت کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *