پری گوش چیست ؟ مواقعی وجود دارد که شما عمدا گوشهایتان را میبندید (به انگشتان یا محافظ گوش فکر میکنید) و خب، مواقع دیگری وجود دارد که گوشهایتان بدون دلیل موجه احساس گرفتگی میکنند.
چرا وقتی به نظر می رسد چیزی در داخل مجرای گوش شما وجود ندارد، صدا خفه می شود؟ علل می تواند از جرم گوش گرفته تا آلرژی به عفونت ها تا شرایط موذیانه تر مانند اختلال اضطراب یا بیماری منییر متغیر باشد.
پری گوش چیست ؟
در اینجا چند مورد از رایجترین دلایلی که باعث میشود گوشهای شما احساس گرفتگی یا پری داشته باشند، آورده شده است:
- جرم گوش فشرده شده
وجود آن برای عملکرد طبیعی گوش ها مفید و ضروری است اما کاهش فشرده شده و در مجرای گوش تجمع می باد. در این موراد بر شنوایی اثر گذاشته و احساس پزی گوش خواهید نمود.
- تجمع مایع در گوش
به دلایل مختلفی ممکن است مایع در گوش ایجاد شود. یکی از رایج ترین آن عفونت گوش میانی است. این مشکل در کودکان و بزرگسالان رخ می دهد. تجمعه مایع در پشت پرده ی گوش باعث ایجاد حس پری و کیپ شدن می شود. معمولا به صورت خودبخودی بهبود می یابد اما گاهی بشدت دردناک است.کودکان زیر 6 ماه باید فرا ویزیت شوند. بزرگسالان اگر درد شدید و ترشح مایع از گوش داشتند باید مراجعه کنند.
- فشار سینوس
ممکن است با پرکردگی مجرای بینی و حساسیت صورت ناشی از فشار سینوسی آشنا باشید، اما آیا میدانستید که میتواند باعث کاهش شنوایی موقت شود؟ هنگامی که در حفره های سینوسی خود دچار التهاب می شوید، می تواند باعث تورم شیپور استاش شود. در نتیجه به پرده گوش فشار وارد می کند و باعث ایجاد احساس پری گوش، درد و کاهش شنوایی می شود.
- کم شنوایی ناشی از نویز (NIHL)
یکی از رایج ترین انواع کم شنوایی حسی عصبی است. به دلیل قرار گرفتن در معرض صدای زیاد در یک دوره زمانی طولانی یا یک بار قرار گرفتن در معرض صدای شدید مانند انفجار باشد.
بدون دیدگاه